Испрати ново Најнови Популарни ЧПП
Добредојде на ЖАРГОН, речникот на македонскиот сленг. Содржината е создадена од анонимни корисници. Слободно можеш да придонесеш испраќајќи своја дефиниција на термин или фраза.