Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Апаш

Крадец, лопов, арамија. Краде држава или поткраднува пари од банката у Монопол дур никој не гледа.

Види го апашиште, под г'з ги стаил сите пари!

9

Случајни записи:

Кур и пичка се ебат у г'з

Шо мајка ти?

Теслачење