Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Долга магарица

Игра во која деца си ги ставаат главите кај задниците на други деца, по што трети деца им скокаат на грб. Неиздржливите заземаат улога на „перниче“

Чаталигу, паталигу, утнам бутнам колку се?!

3

Случајни записи:

Зелено џамче

На попот капата

Фуфица