Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Поинтилизам

Правец во сликарството. Одблиску набљудувачот на поинтилистичката слика забележува само шарени точки. Оддалеку, рамка од слика и група кинези со фотоапарати.

4

Случајни записи:

Кур ми е, двор ми е

Ич кур да не те боли

Слбица