Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Жими куров

Израз на недоверба, неверување, несогласување

- Ќе биде боље пеер. - Жими куров ќе биде боље.

39

Случајни записи:

Нишај врата зимај плата

Дрaпa мaдињa

Еве