Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кондиција

Способноста на конзументот на алкохол да внесе големи количини во својот организам.

Не не, доста, не турај више, неам ја толку кондиција!

10

Случајни записи:

Те боли кур у гз

Кукуличка

Ќе си го пратам