Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Педерлук

Опис на ситуација во која еден човек замара повеќе луѓе да искачаат у град со него за да ќари цура и после нигде го нема.

Значи секој ден со него искачав, ја ќари малата и сеа нигде го нема.. Значи класичен педерлук!

2

Случајни записи:

Специјалка

Сонцето

Курле