Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Гагатор

Лице кое при целосна свест, поради лична корист пробува на фин начин да се стекне со некои добра, услуги или корист, без притоа да возврати (плати).

Секој ден доаѓа на кафе, а денар нема оставено. Тежок гагатор.

25

Случајни записи:

Бајаги

Град

Љуткав