Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Големата

Вид на дружба, собир; забава со повеќе алкохол и дрога од обично.

Ауу јако синоќа братче ја напраивме големата!

4

Случајни записи:

Као на пример рецимо

Крлешка

Шо ги ебам, ќе ги сечам