Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Пазач

(1) Лице кое набљудува пар што има секс во кола без согласност и знаење на парот. (2) Лик кој катаден набљудува фејсбук профил на личност која не го ни познава.

Ц, ц, ц.. Перо пак ги листа сликине на таа Маја. - Каков пазач.

12

Случајни записи:

Муфљуз

Прокурца(в)

Клапчо