Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Аирлија работа, мајстори!

Фраза со која минувачот ги поздравува комшиите кои седнати пред локалното гранапче делкаат ѕидарски пива и ја оправаат државата. Невработени се.

63

Случајни записи:

Кур и пичка се ебат у г'з

Гагатор

Трансгресивец