Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Опушти се

Фраза искажана кога соговорникот е нервозен, најчесто со намера додатно да биде изнервиран.

- Леле брат онаа и видов си лајкаат таму со тој кретенот! Ќе ги задавам двајцата лелелелеле.- ..... опушти се.- ЌЕ ТИ ЈА ТРЕСНАМ И ТЕБЕ ЕДНА!

5

Случајни записи:

Неш Јебат

Крастаици лупени

Као беба звечка