Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кокош

1. Нешто од прилика како клошар, несреден тип 2. Прекар

Избриши ги чевлите пред да влезиш, не биди кокош.

1

Случајни записи:

Пемпере

Вид-виделија

Крлеж на муда