Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Курци палци

Фраза која се употребува кога те мрзи да набројуваш многу работи

Све имаш у играта, акција, крафтање, курци палци

31

Случајни записи:

Воњ

Пичка под кошуља

Максимално нормално