Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Шо мајка ти?

1. Прашање кое се поставува секогаш кога некој ќе ја спомне својата мајка, асоцирајќи на валкани работи преку истото прашање. Може да се постави и по случаен избор во било која ситуација. 2. Легитимен одговор на било која заебанција на твоја сметка.

1.1 Ми звони мајка ми. -Шо мајка ти?1.2 Убаво е времето. - Шо мајка ти?2. Многу си глуп. -Шо мајка ти?

10

Случајни записи:

Не се Калиопи

Диќ

Мртов си