Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Лабаво

Термин кој се употребува за секоја ситуација во која седиш со друштво без разлика дали е навистина лабаво.

9

Случајни записи:

Дрн-дрн јарина

Путето и' лепе као платинка

Безделничење