Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Такааааа?!

Термин или прашање кое се употребува за да се нагласи согласувањето со она што пред тоа било искажано.

Многу е жешко. -Такааааа?!

10

Случајни записи:

Што ги ебам, ќе ги сечам!

Бекендаш

Келепур