Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Јанино

Фантазија на вонземјани манифестирана како игра за деца. Никој не ја разбира, сите ја играат.

Јанино, јанино! Купус и сланино!

1

Случајни записи:

Да ги ринеш со лопата

Тасе

Мој, мој, преку мој