Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Курава (Кураба)

1. Личност којашто се впушта во сексуални деанија, како би извлекла добра, услуги или монетарно-валутарни добивки. 2. Особа којашто се впушта во сексуални деанија со сите освен со говорителот/соопштувачот

Онаа неќеше да ми го пуши! Кураба!

5

Случајни записи:

Вадење од шарки

Експертутка

Џаболебар