Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Вргљење очи

Чин на насочување на очите под 90 степени во нагорна насока после слушање на информација, најчесто изустена од недоволно мудар човек.

1

Случајни записи:

Го изеде несолен

Крлеж на муда

Водици