Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дат'иаа

Коњугација, реченичен суфикс (скратеница од: Да ти ебам) кој стои после збор, реченица или извик. Со оваа кољугација се засилува дејството на зачудување, потврда, неверување.

Добра е за ебење, брат дат'иаа..

24

Случајни записи:

Демагогија

Апаш

Ќе рикаш к'о Магарица