Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Машала

Збор кој се користи откако некој ќе ти каже дека нешто добил/а, успеал/а, или дека нешто е големо, бројно или изненадувачки во позитивен смисол

- "Денес во една смена земав пет иљадарки во бакшиш!"- "Машала!"

2

Случајни записи:

А бе?!

Тасе

Важи договорено