Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ѕивра

(1) многу студено (скопски сленг) (2) парче облека налик на долен дел пиџами кое најчесто се купува на пазар и го носат дедовци под пантолони (3) сленг за женски хулахопки (поретко)

- Смрзнавме синоќа, ѕивра беше.

5

Случајни записи:

Шконтар

Дрн-дрн јарина

Сибир/Камчатка