Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Љушти

Пие многу алкохол (источни дијалекти)

- Утре вечер сме договорени за у кафана, ќе љуштиме.

6

Случајни записи:

Ружа

Подуени јајца

Си се направил Мирка Велиновска