Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Сороспија

Женски род од соросоид. Кованица од "Сорос" и "oроспија", се употребува како навреда на оние кои упатуваат критики кон Владата на Груевски

Види хаштаг #сороспија

6

Случајни записи:

Опашуење

Лабаво

Катаклинкер