Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Свирипичино

Израз кој се употребува за означување на некое далечно,тотално небитно и заборавено место

Удрија и по Телма, изглеа уште Мирче од Свирипичино што има коперација а е против влада остана неказнет.

10

Случајни записи:

Онади

Оклембушена

Гипс