Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Да тиам

Елоквентен и најнедосаден начин да завршите реченица, прашање или молба.

1. Вчера ме заеба Интер да тиам.2. Ќе искачаме вечер да тиам?3. Ај бе подај го даљинското да тиам.

5

Случајни записи:

Прчвара

Маџарлук

Што го вртам