Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Што рече?

Закана. *Доколку мајка ви ги изговори овие два збора се препорачува напуштање на собата, куќата, државата.

6

Случајни записи:

Пофира

Да ти умре мајка у пичка!

Да не му е ... брат/татко/чичко тој што му е