Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Маќидоња

Синоним за името на државата Македонија на Античко-Македонски дијалект.

МИЈА СИТЕ СНЕ СО МАЌИДОЊА НЕА ДАВАЈ ТЕ ОК???

4

Случајни записи:

Се цепа

Скопје 2014

Го изеде несолен