Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Грми

гл. (1) природна појава проследена со светкавици и електрични празнења фрз. (2) добра журка на којашто се очекува говорителите да бидат едни од највеселите, најпијаните и најиздрогираните индивидуи на претстојната журка.

Ќе си грмиме у Привилиџ батице?

5

Случајни записи:

Крлеж на муда

Нема грешка

Човечиња