Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кур

(1) Машки полов орган (2) Прилог за немање

Имаш пари? - Кур иам.

12

Случајни записи:

Кур ми е, двор ми е

Клапатар

(У)цвика, Цвикање