Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Шупелка

(1). Народен дувачки инструмент изработен од дрво (2). Празноглав, глупав, заостанат, умствено неразвиен.

Каква шупелка си, не ми се верува.

10

Случајни записи:

Фрфоса

Уљандисан

Братче