Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Не шеткаш?

Задолжително прашање кое припадничките на женскиот пол фреквентно го добиваат на социјалните мрежи од страна на локални фраери со хронична нејебица и завршено основно образование.

- Здраво.- Еј.- Како си? Не шеткаш?

19

Случајни записи:

Ментол

Неш Јебат

Ти го крсти оно прди