Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Шура

Моча (се користи во основно)

Кај е Мартин? - Отиде у веце да шура

0

Случајни записи:

Шабан

Мој, мој, преку мој

Да не му е ... брат/татко/чичко тој што му е