Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Јрли

Ултра специфична форма на душевна состојба во која поединецот (најчесто од неизмерна досада) милува да испушта језиви и неартикулирани звуци нејасни и далечни дури и за изучувачите на фонетиката и прави уште почудновати движења со рацете и нозете. Обично се случува во склупчена положба, или лежејќи на грб.

Сиот пафта, прета и се јрли.

9

Случајни записи:

Бајаги

Ми го тури

Бричикур Стефанов