Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дрндупки

Терминот што баба ми го користи кога сака да каже дека некој си го игра курот со некого.

Си игра дрндупки со мене

1

Случајни записи:

Зелено џамче

Аирлија работа, мајстори!

Сак'з