Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Леле педер топ

Израз за искажување досада. Кога ентузијазмот не е еднаков кај двајцата соговорници.

Еј да видиш каков ајтем ми се падна вчера у ВоВ, иам скриншоти ќе ти ги пратам сеа! - Леле педер топ.

4

Случајни записи:

Семки-кикири

Хорхе

Еве не знам