Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ќе рикаш к'о Магарица

Душевна, физичка или друг вид болка којашто најчесто следи по сексуален акт и чијшто тек е проследен со размачкана маскара, солзи и оштетени моторни умеења и способности.

Не ти препорачувам да те скине Галензо, ти кажувам, ќе рикаш к'o Магарица...

3

Случајни записи:

Тортолак

Еден неубав

Келепур