Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Грофта

Звук испуштен од езофагеалниот предел. Ономатопеја на свиња.

Не грофтај ма свињо!

2

Случајни записи:

Ороспитутка

Демагогија

Ќе рикаш к'о Магарица