Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Диско

гл. (1) Инфраструктура за ноќен живот, место за излегување. придавка (2) опис на душевна состојба, позитивна конотација на предмет, појава или суштество.

1. Еве ма у Грчка сум со Цоци, диско ми е. 2. Леле ама ти се диско фармеркиве

5

Случајни записи:

Куропек

Зафатен

Калаштура