Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дремка

(1) Попладневно спиење коешто не трае повеќе од 2 часа. (2) Опис на досаден настан, личност, појава или суштество.

1. Ајде бе дојдете на Пиволенд, не бидете дремка.

1

Случајни записи:

Шемаџија

Мувла

Синка