Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Чао мала фешн ТВ

Непроменлива фраза, чијашто употреба сеуште не е утврдена, но истата најчесто се наоѓа на описи на слики на Фејсбук.

1

Случајни записи:

Шиба

Ја ја ебам, она ми го пуши

Гамајла