Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Бајаги

(1) Многу, мноштво со префиксот ко (2) нешто нестварно, лажно, неостварливо или неостварено. (3) Множина на пејачот Бајага

1. Ко бајаги ќе дојдевте, ама педерчиња испаднавте...

7

Случајни записи:

Бабуњосан

Шоп

Речи си така