Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Комбинација

(1) Склоп на различни единки кои составуваат една целина. (скопска регија) (2) Средување, наоѓање и достава на широк спектар на супстанци (алкохол, дрога)

Абе, ај за вечер некоја комбинација да направиме.

13

Случајни записи:

Те фатив ли, те ебав

Сороспија

Мувла