Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ич кур да не те боли

(1) Фраза со која ставаш до знаење дека она за кое што се интересира соговорникот не е негова работа. (2) Фраза при тешење некого и тргање грижи, особено ако ситуацијата е сјебана и тотално надвор од негова контрола.

Кај беше вч.. - Ич кур да не те боли!

9

Случајни записи:

Мамти ли а палиш?

Потон

Од големото добро утро