Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Истина

Титула која се доделува по личното името на маалскиот патолошки лажго.

Јове Истина.

10

Случајни записи:

Путето и' лепе као платинка

Го лапна небањат

Фацата твоја!