Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ич кур да не ти чуе

(1) Фраза со која ставаш до знаење дека она за кое што се интересира соговорникот не е негова работа. (2) Фраза при тешење некого и тргање грижи, особено ако ситуацијата е сјебана и тотално надвор од негова контрола.

Ич кур да не ти чуе, брат, не се замарај.

32

Случајни записи:

Два у Кец

Некни

Крлешка