Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Лаком г'з трагедија

Фраза која се обидува концизно да ги посочи последиците од прекумерното посакување и алчноста. Користена во основно.

7

Случајни записи:

Конташ

Ганц

Ужифкич, плифкич и кулиркич