Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Солзирање

Попратна активност на гледање серии од различно географско потекло (Индија, Турција, Шпанија и др)

Се утепав од солзирање кога А и призна на Б дека В ја сака Б повеке од А

2

Случајни записи:

Пазач

Шанкуре

Пофира