Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Баба

1. Лице од женски пол,мајка на твојот татко или мајка 2. Било кој пријател од машки род

1. Бабо не сум гладен! 2. Баба ај на пиво!

14

Случајни записи:

Т'чка

Чао мала фешн ТВ

Ебале се муката и невољата и родило се патилото